Предлагам на вниманието ви погледът на Майкрософт за бъдещето на човечеството. Всъщност, не изглежда никак зле и, естествено, фокусът е върху технологиите, които улесняват всеки един аспект от живота ни. Видеото ми изглежда наистина много футуристично от гледна точка на това къде сме в момента. Засега има само наченки на показаното, още много път трябва да извървим, за да стигнем дотам. Но пък с това бурно технологично развитие, знае ли човек, може още догодина да го постигнем. Тук малко преувеличих, видеото за отнася за близките 5-10 години. Дотогава ще стане, нямам съмнения за това.

Бъдещето изглежда ще бъде прозрачно и стъклено. Ще местим въздуха, ще кликаме по него. Не ме питайте как точно става, но е много впечатляващо. Сякаш това не е нашият свят, а нечий друг. Аз поне с такова впечатление останах. Вижте сами:

1 comment

    Comment от
    Adam
    7 дек. 2015

    Гледал съм то този клип и ми изглежда много утопичен. Всичките тези нововъведения и технологии са хубави, обаче имам чувството, че ще са насочени към една малка прослойка от обществото – учени, дизайнери, инженери. Един пенсионер, касиер в магазин или продавач за какво би използвал всички тези джаджи? Въпреки че след 5-10 години може въобще да не са останали продавачи и касиери. Току виж роботи са ги заместили!!!


Name


Email (will not pubblished)


Website/URL