Темата за любовта е навсякъде, а през месеца, посветен на нея, постоянно ни заливат всякакви истории и доказателства, че истинската съществува. Реших и аз да съм в тренда и заедно да отговорим на въпроса колко трае любовта, позовавайки се на известните.

Лошите момчета на рапа, не правят изключения и също си намират някои добри момичета, с които да остареят. Снууп дог например се запознава със съпругата си още в гимназията. Интересно е, че чакат повече от 3 месеца до първата целувка. В последствие се женят през 1997 година и от бракът им се раждат 3 деца. Преди две години рапърът сподели, че съпругата му е станала и негов мениджър, тъй като няма по-доверен човек от нея.

През 1976 година пък започва още една красива и вечна любовна история – тази между вокалиста на U2 Боно и тогавашната му съученичка Али. Тя е до него по пътя на израстването му на музикалната сцена и през това време създават 4 прекрасни деца. През изминалата година Боно и Али отбелязаха 40 години брак.

Леброн Джеймс е суперзвезда на NBA и едва ли някоя дама би отказала да му даде номера си. Но точно това прави Савана. Вместо това, тя взима неговия. Двамата започват да се срещат, а през 2013 сключват брак. Стават родители на 3 деца и са убедени, че са открили любовта на живота си един в друг.

Примерите всъщност са наистина много. А вие за кои други двойки се сещате?