sekcionnaМиналата година си купих една хубава, сравнително нова кола. Проблемът обаче беше, че нямаше къде да я паркирам. За щастие, съсед от кооперацията си продаваше гаража на доста достъпна цена и си го купих. После обаче изникна друг проблем  – с вратата. Не само не беше достатъчно красива, но и беше доста несигурна, каквито и брави да й сменях.

Реших, че ще направя инвестиция и във врата – все пак това возило и този гараж смятам да ги ползвам поне десетилетие в бъдещето. След известно проучване, „разпити“ на приятели, които са минали през същото и преглеждане на оферти, се спрях на няколко модела секционни гаражни врати с марката Secdoor.

Привлече ме това, че се произвеждат в Европа – Италия, а задвижването вместо китайско, е немско – това е страна с традиции в механиката и техниката, което няма как да не уважавам.

Само няколко дни след поръчката, от фирмата дойдоха да я монтират. Честно казано останах много доволен от покупката и определено си заслужаваше парите. Най-готиното е, че повече няма да се налага да слизам от колата, за да отварям и затварям гаража, а като пичовете по филмите само ще натискам копче на дистанционното 🙂 Вратата се отваря нагоре и така не заема от използваемото място в гаража, който и без това обикновено е претрупан с какви ли не части, инструменти и вехтории.

Това е от мен и ако случайно имате нужда от гаражна врата – препоръчвам ви марката, от която аз си закупих моята.