Промених заглавието на първата ми публикация от „Здравей, Свят“ на „Здравейте, хора“, защото на света здравей съм казал, или направо изплакал, много отдавна. Здравей казвам на всички, които ще предпочетат или не да четат този блог за в бъдеще. Ще гледам да пиша по поне една статия на седмица или ако не на количество, то поне ще залагам на качество.

Интресувам се от най-разнообразни теми – програмиране, покрай професията ми, бизнес – покрай неуспешните и малко ми успешни начинания, но най-вече от самоусъвършенстване. Това, дето прави малкия човечец да се сети, че може да порасне, пък и даже да вземе да го направи!  Най-интересни са ми гениалните хора, които, за съжаление, са големи надувковци и не се дават на психолозите да ги изследват както си трябва, та да понаучим къде се крие ключът за палатката и ние простосмъртните.

От три години тренирам във фитнеса, а любимият ми спорт е тенис. Обичам природата. Особено природата в компанията на най-добрите приятели и тъмночервено вино или студена бира в зависимост от сезона. Музика слушам буквално всякаква – от Чайковски, през Народно и мейнстрийм, та чак до дет метъл и техно.

Но стига толкова съм говорил за себе си. Отсега нататък, в следващите публикации ако ви отегчавам, то поне няма да бъде с разкази за особата ми, а за други, малко по-обектноориентирани дет се вика, неща. А сега просто бих ви поздравил с това: