Да се печем на плажа по цял ден е нещо, за което сме си мечтали цяла есен, зима и пролет. Скоро и ние с приятелката ми ще се стягаме за морето, а с това идва и въпросът какво ще си вземем за четене там. Все пак с нещо трябва да разнообразим лежането под слънчевите лъчи, различно от това да наблюдаваме скришно околните ;).

book-beachПредните години ви взимах по някоя книга на бизнес тематика. Да, знам, че на плажа се чете нещо неангажиращо и по възможност несвързано с работа, но на мен такива книги ми бяха интересни тогава. Тази година обаче мисля да сменя репертоара. Приятелката ми има броеве на списание Биограф, които не съм прочел още, така че реших да взема тях. Хем е малко по-интелигентно четиво, пък и името подсказва, че там се публикуват биографии, което за мен е супер, защото си падам по по-сериозните неща. Като човек, интересуващ се от бизнес и особено от маркетинг, съзнавам колко важна е ролята на маркетинговия директор на списанието, Светльо Кантарджиев, за да просъществува то и в крайна сметка да се хареса на целевата си аудитория.

На мен доста ми доскучава просто да си лежа и да не правя нищо, когато съм на плажа. Трябва да има нещо за четене, нали така? Направо се чудя на хората, които само си седят и релаксират. Вярно, че сме дошли да си почиваме, обаче по едно време и това омръзва. Четивото поне те разнообразява малко, както и честите походи до водата.

И така, аз смятам да се „оборудвам“ с поне 3-4 броя на Биограф, на Светльо Кантарджиев :), като разведряващо лятно четиво за плажа. Вие какво възнамерявате да четете?