video-undefined-24FC19C700000578-95_636x358Днешният ми пост е насочен по-скоро към читателките на блога ми. Скъпи дами, които сте попаднали тук по една или друга причина, слушайте внимателно, защото ще ви разкрия тайната на мъжкото общуване. Ако овладеете изкуството на някоя от тези дискусионни топици, ще разполагате се тема за разговор с (почти) всеки мъж.

1. Спортът. Ние, мъжете, се припознаваме в любимите си отбори, съпреживяваме техните победи и загуби, вълнуваме се от новините покрай любимите си спортисти. Когато си говорим за футбол (например) и сме от един и същ отбор, това е на практика безкрайна тема за разговор. Ако сме от различни – това е безкрайно благодатно поле за подмятане на приятелски намеци и бъзици.

2. Компютърни игри. Факт е, не само тинейджърите се заплесват по дадена компютърна игра, но и 40-50-годишни мъже, които са на същото диредже. Какво да се прави, идва ни отвътре… и ни вълнува.

3. Бира. Кой каквото ще да ми казва, но бирата си е любимото ни питие. И понеже има толкова много видове бира, от време на време си подхвърляме по мъжки подмятания за това кой коя марка предпочита.

4. Филми, актьори, актриси. Не мисля, че е необходимо да уточнявам кои са жанровете филми, които предпочитаме, пък и тук може да се срещнат някое разминавания. Важното е, че ни вълнуват. И да – не става дума само за филмите, но и за готините актриси, които участват само заради сексапила си.

5. Работа и кариера. Но и жените често говорят в тази насока,, нали?

6. Даджи, технологии и КОЛИ. Все пак те са най-модерната разновидност на играчки, с които да се занимаваме.

7. Нас самите. Всеки обича да говори за себе си и да изтъква постиженията си в живота. Включително и ние, мъжете!